Sagt om Happie Stories

Så här säger några av våra kunder!

”Det är tack vare Åsa som Habilitering & Hälsa var först ut i Sverige med en app för barn med funktionsnedsättning från en offentlig vårdgivare. Hon är en pålitlig och engagerad projektledare som har förmåga att kombinera kreativitet med de krav som ställs på en myndighet. Apparna med superhjälten Undra används nu över hela landet som ett stöd för barn och deras familjer. Vi har också haft stor glädje av Åsa i annat kommunikativt arbete, bland annat utveckling och produktion av vår podd Funka olika.”

porträtt

Katarina Kindwall, verksamhetsutvecklare SLSO

”Tack vare Åsa har jag hittat min egen historia och med hennes hjälp har jag äntligen lyckats kommunicera den till mina uppdragsgivare. Åsas kunniga och säkra sätt att coacha mig i användandet av social media i kombination med hemsidan hon byggt har genererat flera nya uppdrag.”

porträtt

Marie-Anne Knutas, Must-have Stories

”Åsa har utfört flera uppdrag åt mig, främst som projektledare/produktionssamordnare av digitala produktioner, men även tryckta produkter. Åsa är pålitlig, leveranssäker, noggrann och hon tummar aldrig på kvalitén. De appar hon arbetat fram åt oss har blivit väldigt framgångsrika och vi är verkligen nöjda med hennes insats. Utöver professionaliteten är hon trevlig, glad och positiv – det är roligt att jobba tillsammans med Åsa!”

porträtt

Eva Postrup, projektledare Natur & Kultur

”Åsa har levererat en utomordentlig kvalitet på slutprodukterna tack vare kreativ idéhöjd, stort kontaktnät och gott omdöme vad gäller val av leverantörer. Åsa är en engagerad, humoristisk och driven projektledare med stark kreativ ådra. Jag rekommenderar Åsa för liknande projekt där konstnärlig kvalitet, nya kreativa lösningar och gott pedagogiskt innehåll är av stor vikt.”

porträtt

Lovisa Lönnebo, Kommunikationschef Stiftelsen Friends