sagt om

”Det är tack vare Åsa som Habilitering & Hälsa var först ut i Sverige med en app för barn med funktionsnedsättning från en offentlig vårdgivare. Hon är en pålitlig och engagerad projektledare som har förmåga att kombinera kreativitet med de krav som ställs på en myndighet. Apparna med superhjälten Undra används nu över hela landet som ett stöd för barn och deras familjer. Vi har också haft stor glädje av Åsa i annat kommunikativt arbete, bland annat utveckling och produktion av vår podd Funka olika.”

Katarina Kindwall
Samordnare Information Kommunikation på Habilitering & Hälsa

”Åsa Böhme har drivit Hej Hyper – ett projekt om NPF under sin anställning på Stiftelsen Friends. Det är ett samprojekt med Hjärnfonden och dess syfte är att öka kunskapen om och att skapa en bättre skolmiljö för barn med NPF. Hej Hyper är finansierat av Postkodlotteriet. Jag har suttit i styrgruppen för projektet och har därför fått följa detta framgångsrika och fleråriga projekt på nära håll. Det är ett omfattande projekt med bl.a. lärarhandledning, app, webbplats, social media, musikalturné och filmer med barn och föräldrar som berättar om hur det är att leva med NPF. Projektets slutgiltiga utformning och kreativa lösningar bygger på Åsa Böhmes och projektkoordinator Erika Blix egna idéer. Åsas uppgift har förutom sedvanligt projektledande varit att hitta
• kreativa lösningar på hur frågan lyfts på ett sätt som ger störst genomslag
• rätt kanaler och produkter för måluppfyllelse
• producenter/leverantörer som kommer att ge den högsta konstnärliga och pedagogiska effekten inom budget.

Åsa har tillsammans med projektkoordinator Erika Blix levererat en utomordentlig kvalitet på slutprodukterna tack vare kreativ idéhöjd, stort kontaktnät och gott omdöme vad gäller val av leverantörer. Antalet produkter och föreställningar har vida överträffat projektplanen och önskade målsättningar men ändå hållits väl inom budget. Åsa är en engagerad, humoristisk och driven projektledare med stark kreativ ådra. Jag rekommenderar Åsa för liknande projekt där konstnärlig kvalitet, nya kreativa lösningar och gott pedagogiskt innehåll är av stor vikt.”

Lovisa Lönnebo
Kommunikationschef Stiftelsen Friends

”Åsa är mycket idérik, drivande och engagerad. Hon är alltid kvalitetsmedveten och hon är dessutom en rolig arbetskamrat, som skapar en bra stämning omkring sig. Åsa och jag har bland annat arbetat tillsammans i produktionen av vår podd. I sin roll som programledare är hon bra på leda samtalen, lyssna på deltagarna och få dem att öppna sig och dela med sig av sina erfarenheter.”

Anna Bratt
Medicinreporter Dagens Nyheter

”Åsa har utfört flera uppdrag åt mig, främst som projektledare/produktionssamordnare av digitala produktioner, men även tryckta produkter. Åsa är pålitlig, leveranssäker, noggrann och hon tummar aldrig på kvalitén. De appar hon arbetat fram åt oss har blivit väldigt framgångsrika och vi är verkligen nöjda med hennes insats. Utöver professionaliteten är hon trevlig, glad och positiv – det är roligt att jobba tillsammans med Åsa!”

Eva Postrup
Förläggare Natur & Kultur

”Som projektledare är Åsa kreativ, ytterst formsäker och har utpräglad känsla för stil och design. Hon väljer alltid att jobba med Sveriges bästa illustratörer och formgivare och gör aldrig avkall på den konstnärliga kvalitén i sina projekt. Målgruppen barn är hennes specialitet och genom åren har hennes barnsajter vunnit flera internationella priser. Åsa är jätterolig och som kollegor har vi skrattat oss genom både bra och dåliga dagar. Jag rekommenderar Åsa å det varmaste och hoppas få jobba ihop med henne snart igen!”

Ylva Sandberg
Senior Researcher/analytiker

”Åsa är en synnerligen effektiv projektledare. Hon är lyhörd och har ett öppet sinne, men har alltid leverans och slutresultat i fokus. Det har varit ett nöje att se henne jonglera med leverantörer från olika världsdelar och knyta ihop säcken med en elegant knop, på utsatt tid och med mycket nöjd uppdragsgivare.”

Stefan Jahge
Frilansare inom mediaproduktion